Animatic

Situat in Rhodos, la 350 de metri de plaja Lardos, Hotelul Olive Garden este inconjurat de grădini inflorite și are piscină. Există facilități de agrement, un snack bar la piscină și un teren de tenis.

Amenajate in culori pastelate și cu mobilier din lemn deschis la culoare, camerele de la Olive Garden au balcon cu vedere la grădină și la piscină. Există frigider, TV prin satelit și baie privată cu uscător de păr. Este disponibil aer condiționat gratuit.

Parcul acvatic „retrezește sufletul de copil”
Hotelul Olive Garden oferă o combinație excelentă de facilități de agrement, relaxare și adrenalină. Există 3 tobogane de apă pentru adulți, 3 tobogane de apă pentru copii și o varietate amplă de alte jocuri potrivite atat pentru copii, cat și pentru adulți.

Oaspeții iși pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet servit zilnic in zona de luat masa. Snack barul de la piscină servește cafea și gustări ușoare, iar barul de la proprietate oferă băuturi și cocktailuri. Restaurantul de la proprietate servește mancăruri mediteraneene.

Orașul Rhodos se află la 48 km de Hotelul Olive Garden, iar portul din Rhodos este la 50 km. Personalul recepției deschise non-stop poate facilita inchirierea de autoturisme pentru a explora locuri renumite, precum situl pitoresc Lindos, situat la 9 km, și stațiunea Faliraki, aflată la 36 km. Există parcare publică gratuită in apropiere.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Olive Garden Hotel, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate