Charter Zanzibar - Karafuu Hotel Beach Resort, cu plecare din Bucuresti

Karafuu Beach Resort & Spa se află pe o plajă cu nisip, mărginită de palmieri. Oferă 2 piscine, terenuri de tenis, centru spa, centru de fitness și un restaurant plutitor. Este disponibil și un centru de scufundări.

Camerele și suitele sunt spațioase, oferind un decor in stilul tipic din Zanzibar, aer conditionat și balcon. Sunt prevăzute cu minibar și cutie de valori. Fiecare baie proprie este dotată uscător de păr și duș.

Oaspeții se pot relaxa la centrul spa SAMAWATI, pe plajă sau la una dintre piscine. Aveți, de asemenea, la dispoziție o sală de jocuri, care oferă biliard, tenis de masă, jocuri de masă, darts și cărți de joc.

Sunt disponibile 3 restaurante care servesc o varietate de meniuri à la carte sau tip bufet. Restaurantul plutitor este situat la 200 m in largul Oceanului Indian, in dreptul plajei Kae. Complexul poate organiza tururi si excursii.

Karafuu se află la numai 2 minute de mers cu mașina de satul Pingwe și la 5 minute de plaja Kae. Stone Town, orasul vechi din Zanzibar, și Aeroportul Internațional Zanzibar sunt situate la 65 km de complex.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Karafuu Hotel Beach Resort, Zanzibar, Tanzania