Revelion 2018 Cuba - Bahamas

Hotel Nenominalizat ★★★★

Bahamas, Bahamas

Cel mai bun tarif
4275 euro
Persoana/Sejur
10 nopti cazare
all inclusive
avion

Descriere Hotel Nenominalizat

Informatii suplimentare

Program:

ZIUA 1 / 29.12.2017:  BUCUREŞTI – PARIS – HAVANA
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 05:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (06:55 / 09:05), de unde se pleacă spre Havana cu AF 940 (16:50 / 21:25). După sosire, întâlnire cu reprezentantul local şi transfer la Hotel Seville 4* (sau similar) pentru cazare.

ZIUA 2 / 30.12.2017:  HAVANA – NASSAU ( BAHAMAS)
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Havana pentru zborul către Nassau, capitala arhipelagului Bahamas, cu compania Bahamas Air UP 212 (13:15 /14:30). Sosire la ora 14:30 în Nassau, principalul centru economic, educaţional şi cultural al arhipelagului, situat pe Insula New Providence. Oraşul a fost fondat în sec. al XVII-lea de către britanici, fiind cunoscut iniţial sub numele de Charles Town, iar în sec. al XVIII-lea a servit ca ascunzătoare pentru piraţii din Caraibe. Denumirea actuală i-a fost dată în anul 1695, după William al III-lea de Orange-Nassau. Întâlnire cu reprezentantul local şi transfer la Hotel Melia Nassau Beach 4* (sau similar). Cazare în regim All Inclusive pentru toată perioada petrecută în acest hotel.

ZIUA 3 / 31.12.2017: NASSAU
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării şi plajei. Seara, Cină specială de Revelion la restaurantul hotelului, cu  muzică şi multă bună dispoziţie. În acest peisaj tropical, într-o atmosferă de neuitat, ne vom putea ura La Mulţi Ani 2018! La miezul nopții vom participa la ceremoniile organizate cu ocazia festivalului bahamian Junkanoo, un caleidoscop de culori și sunet. Adevărata origine a acestui festival este necunoscută, dar cu toate acestea, rădăcinile sale provin din Africa de Vest. Cea mai populară legendă spune că numele se datorează lui John Canoe, şeful unui trib african, care a cerut dreptul de a sărbători împreună cu poporul său chiar și după ce a fost adus în Indiile de Vest în sclavie. Sunetele ritmice ale tobelor și fluierelor, însoțite de o serie de instrumente din alamă, dar şi costumele viu colorate, creează o atmosferă unică şi aparte, care ţine până în cursul dimineţii următoare.

ZIUA 4 / 01.01.2018:  NASSAU – PARADISE ISLAND
Mic dejun. În prima zi a anului vom avea timp pentru odihnă după petrecerea din noaptea de Revelion sau opţional, excursie de o zi în Insula Atlantis Paradise, o mică insulă legată de Nassau prin două poduri aflate în zona portului şi supranumită "Vegas-ul insular Atlantis". Acest paradis este despre oameni, despre cultură, valorile și moștenirea lor, despre ideile, visele și poveştile lor, despre spiritul bahamian unic. Cea mai mare atracţie a insulei este Atlantis Resort, construit după legendarul continent dispărut, care include hotelurile Beach Tower, Royal Tower, The Reef și The Cove. Veți intra într-o lume fabuloasă plină de viață și fără griji şi veți fi uimiți de evenimentele spectaculoase, de concertele epice și de nenumăratele alegeri oferite de Atlantis, care vă vor crea o vacanță perfectă în paradis. Atlantis Paradise Island prezintă cel mai mare habitat marin în aer liber din lume incluzând  Aquaventure, 11 piscine, 4 mile de plaje magnifice, un teren de golf cu 18 găuri, proiectat de Tom Weiskopf şi Casinoul Atlantis. Paradise Island este insula preferată a milionarului Howard Hughes şi a fostului şah al Iranului. Vă veţi putea bucura de apele limpezi şi plajele cu nisip fin, puteţi face scufundări, schi acvatic, snorkeling, veţi putea înota cu delfini sau practica golf şi tenis. În cursul serii întoarcere la Nassau pentru cazare.

ZIUA 5 / 02.01.2018:  NASSAU 
Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al oraşului Nassau care va include Fortul Charlotte, Scările reginei, construcţie cu o înălţime de 31 m şi numită astfel în onoarea Reginei Victoria a Marii Britanii, Fortul Fincastle, precum și clădirile în stil colonial din piaţa centrală, unde se află statuia Reginei Victoria. Vom face o scurtă oprire pentru fotografii la statuia lui Cristofor Columb aflată în faţa clădirii Guvernului, reşedinţa oficială a reprezentantului personal al Reginei în insulă, Guvernatorul General. Turul va continua către Grădinile Ardastra, urmând apoi să ne oprim la vechea închisoare Gregory’s Arch. În încheierea turului vom putea participa opţional la o degustare de rom. Întoarcere la hotel pentru cazare.

ZIUA 6/ 03.01.2018:  NASSAU – ROSE ISLAND
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau posibilitate de excursie opţională în RoSe Island, situată la aprox. 5 km est de Atlantis Paradis Island. De la terminalul de ferryboat Paradise Island vă veți îmbarca pe un vas care vă va purta către insula cu plaje superbe, unde veți putea face snorkeling şi alte sporturi acvatice sau pur şi simplu vă veți putea relaxa pe una dintre cele mai exotice plaje din Caraibe. Dejun inclus. Seara vă veți întoarce în Nassau pentru cazare.

ZIUA 7/ 04.01.2018:  NASSAU – BLUE LAGOON ISLAND
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau posibilitate de excursie opţională în Blue Lagoon Island, situată la 5 km de Nassau, cunoscută sub denumirea de Salt Cay, astăzi casa delfinilor şi leilor de mare. Plecare de la hotel spre portul din Nassau, de unde vă veți îmbarca în barca rapidă care vă va conduce către insulă. Aici veți avea ocazia să vă bucurați de câteva ore binemeritate de repaus idilic, de a face snorkeling şi de încerca câteva activităţi sportive: volei, ping pong. Dejun inclus. Întoarcere în Nassau pentru cazare.

ZIUA 8 / 05.01.2018:  NASSAU – EXUMAS ISLAND
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau posibilitate de excursie opţională în Exumas Island, cunoscută şi sub numele de Insula Porcilor. Legenda spune că un marinar a dus porcii pe insulă cu intenţia de a se întoarce şi de a-i mânca, dar nu a mai revenit niciodată. Insula este binecuvântată cu un izvor de apă naturală şi este adăpostită de un şir de insule vecine care o protejează de valurile provocate de furtunile tropicale. Plecare de la hotel spre terminalul de ferryboat Paradise Island, de unde vă veți îmbarca în barca rapidă care vă va conduce către nordul insulei Exumas. Prima oprire va fi la Allen Cay, Parc Naţional Bahamian, unde pentru aprox. 25 minute veți putea admira şi hrăni iguanele sălbatice. În continuarea zilei vă veți îndrepta către Ship Channel Cay, una dintre primele bijuterii din lanțul lung de insule din Exumas, cu o lungime de 3 km şi o lăţime de 1 km, ceea ce vă va permite să admirați apele de culoarea turcoazului în orice direcţie. Odată ajunşi pe insulă, vă veți putea bucura de lumea subacvatică, veți putea face snorkeling și vă veți relaxa la plajă, urmărind show-ul de hrănire a rechinilor. La dejun veți avea preparate aparţinând bucătăriei locale: friptură şi peşte la grill, salată, platouri cu brânză,  acompaniate de băuturi în regim all inclusive pe tot parcursul zilei. Vă veți întoarce în Nassau în jurul orei 17:00 după care veți fi transferaţi la hotel pentru cazare.

ZIUA 9 / 06.01.2018:  NASSAU – HAVANA
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Nassau pentru zborul către Havana cu compania Bahamas Air UP 211 (11:00 /12:15). Întâlnire cu ghidul local, cu care vom porni pe urmele celebrului scriitor nord american, Ernest Hemingway, într-un tur tematic. Vom merge La Finca Vigia, fosta reşedinţă a scriitorului, devenită Muzeul Ernest Hemingway, construită în anul 1887. Marele scriitor a creat aici cele mai importante lucrări din cariera sa, printre care şi celebrul roman “Bătrânul şi Marea”, în care se reflectă dragostea sa pentru Cuba, roman care a primit în anul 1952 premiul Pulitzer şi care i-a adus recunoaşterea mondială în anul 1954, când a fost distins cu premiul Nobel pentru literatură. Ne vom îndrepta apoi către Cojimar, un mic sat pescăresc situat la est de Havana, loc care l-a inspirat pe scriitor atunci când a scris “Bătrânul şi Marea”. Vom intra în celebra cârciumă din Cojimar, La Terraza, unde autorul îşi petrecea timpul ascultând pescarii care se întâlneau aici şi care la un pahar de rom îşi povesteau experienţele. Transfer la Hotel Seville 4* (sau similar) pentru cazare.

ZIUA 10 / 07.01.2018:  HAVANA
Mic dejun. Zi dedicată descoperirii Havanei, capitala contrastelor, un oraş aventuros, sufocant, irezistibil exotic şi viu,  unde vechiul şi noul se împletesc într-un frumos tango arhitectural. Oraşul a fost fondat în anul 1519 de către conquistadorul spaniol Diego Velazquez de Cuellar, iar astăzi, metropola cu peste două milioane de locuitori este himerică şi captivantă, plină de mister şi contradicţii. Vom vizita Muzeul Romului care aparţine Fundaţiei Havana Club, o companie care fabrică şi distribuie romul cunoscut de toată lumea. După o incursiune în istoria romului vom avea ocazia de a degusta romul Havana Club la barul care păstrează spiritul clădirilor celebre din Havana anilor 1930. Tur pietonal în partea veche a oraşului, Havana Veija, care, datorită bogăţiei sale istorice şi culturale, a intrat în Patrimoniul Mondial UNESCO în anul 1982. Vom vedea clădirea Capitolului, construită după modelul american, inaugurată în anul 1929, vom admira fortificaţiile care au protejat oraşul de atacurile piraţilor, vom descoperi frumuseţea clădirilor monumentale istorice din timpul colonizării, vom percepe urma paşilor lui Hemingway la Hotelul Ambos Mundos (intrare opţională în camera 511, aprox. 2 CUC/ pers.), unde scriitorul şi-a petrecut 7 ani din viaţă, ne vom putea fotografia în faţa barului La Floridita, alt loc preferat de scriitor şi vom putea să ne răsfăţăm cu un mojito, băutura preferată a acestuia, la Bodeguita del Medio. Dejun. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Piaţa Armelor, cea mai veche piaţă a oraşului, înconjurată de clădiri în stil baroc din sec. al XVIII-lea şi al XIX-lea, vom vedea Muzeul Căpitanilor Generali (exterior), Catedrala San Cristobal, Piaţa Catedralei, unde vom fi impresionaţi de Palatul Marchizului de Aguas Claras, Piaţa Veche, Târgul Meşteşugarilor şi Templete, locul unde a început întemeierea oraşului San Cristobal de Havana. Ne vom îndrepta apoi spre Piaţa Revoluţiei, unul dintre cele mai cunoscute locuri ale Havanei, utilizat pentru organizarea evenimentelor istorice, politice sau culturale de importanţă majoră, locul în care Castro îşi ţinea discursurile. În centrul pieţei se află Memorialul Jose Marti, al cărui turn de 109 m oferă o privelişte superbă asupra întregii Havanei. Turul va continua prin Vedano, cartier elegant, cu străzi pitoreşti, vile luxoase, magazine moderne şi vestita Avenida de los Presidentes Vedado, după care vom vedea o parte din cea mai lungă promenadă din Cuba, Malecon, care se întinde pe o lungime de 8 km, din portul Havana până în zona veche a oraşului. În continuarea zilei ne vom îndrepta către Hotelul Nacional din mijlocul cartierul Vedado, considerat un simbol al istoriei, culturii şi identităţii cubaneze, hotel care se distinge prin eleganţa rafinată şi splendoarea veche, care încă din anul 1930 a atras un număr mare de personalităţi ale artelor, ştiinţei şi politicii, cum ar fi: Winston Churchill, Frank Sinatra, Ava Gardner, Alexander Flemming, precum şi pe fostul rege al României, Carol al II-lea. Întoarcere la hotel pentru cazare.

ZIUA 10 / 08.01.2018:  HAVANA – AMSTERDAM
Mic dejun. Camerele se vor elibera până la ora 12:00.  Astăzi veţi putea petrece ziua în zona centrală a Havanei la cumpărături sau vizitând străzile pitoreşti ale oraşului, unde veţi fi hipnotizaţi de atmosfera tradiţională a ritmurilor de salsa, de aroma cocktailurilor şi a bucătăriei cu specific cubanez şi de aerul de legendă al poveştilor cu piraţi. Puteţi vizita individual  Muzeul Naţional de Arte Frumoase, care conţine secţiuni dedicate artei cubaneze din sec. al XVII-lea, respectiv picturii şi sculpurii europene, Muzeul Revoluţiei, proiectat iniţial ca palat prezidenţial la începutul sec. al XX-lea de către arhitectul belgian Paul Belau sau vă puteţi plimba pe Paseo del Prado, considerată a fi cea mai frumoasă stradă din Havana, cu renumitele clădiri din sec. al XIX-lea, precum Hotelul Sevilla sau Palacio de los Matrimonios, cea mai faimoasă capelă pentru nunţi din Havana. În jurul orei 14:00 transfer la aeroportul din Havana pentru plecarea spre Amsterdam cu zborul companiei KLM, KL 724 (17:20 / 08:30). 

ZIUA 11 / 09.01.2018:  AMSTERDAM – BUCUREŞTI
Sosire la Amsterdam la ora 08:30, de unde se pleacă spre Bucureşti cu zborul KL 1379 (20:45 / 00:30 ).

ZIUA 12 / 10.01.2018:  BUCUREŞTI
Sosire la Bucureşti la ora 00:30.

Servicii incluse in tarif

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Havana și Havana – Amsterdam – Bucureşti
- transport cu avionul pe ruta: Havana – Nassau – Havana
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus la hotel de 4* în Havana
- 7 nopți de cazare cu regim All Inclusive în classic island room la hotel 4* în Bahamas
- Cina Festivă de Revelion
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă

Nu sunt incluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 475 euro/pers. şi pentru zborul intern: aprox. 90 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viză Cuba: 50 euro/pers., care se obţine din Bucuresti
- alte servicii suplimentare decat cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi (cu excepţia hotelului din Nassau, unde regimul de masă este All Inclusive), etc.
- bacşişuri: 55 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale se pot realiza cu un număr minim de 15 participanţi (dacă nu se întruneşte numărul minim de participanţi, excursiile se pot realiza cu un extra cost sau se pot realiza împreună cu alţi turişti din afara grupulu

Perioade si tarife

Perioada Durata sejur Masa Tarif Persoana/Sejur
29.12 - 10.01 10 nopti all inclusive 4275 euro Rezerva

Oferte similare

Responsive image

4 nopti cazare + demipensiune
transport Individual

850 lei Detalii
Responsive image

7 nopti cazare
transport Individual

273 euro Detalii
Responsive image

7 nopti cazare + demipensiune
transport Individual

813 euro Detalii
Responsive image

7 nopti cazare + mic dejun
transport Individual

87 euro Detalii
v 1.1.3