Oferta Ziua Femeii Grand Hotel Perla Ciucasului

Hotel Grand Perla Ciucasului ★★★

Brasov, Romania

Cel mai bun tarif
495 lei
persoana/sejur
2 nopti cazare
mic dejun
transport individual

Descriere Hotel Grand Perla Ciucasului

Situat într-o splendidă zona din împrejurimile Braşovului, localitatea Tărlungeni, o oază de linişte şi armonie cu ape de izvor din Muntii Ciucas, lac si aer curat înconjurat de dealuri, munti şi păduri pe o intindere de 32 Ha, Complexul Grand Hotel Perla Ciucaşului reprezinta alegerea potrivita, oferindu-va conditii ideale pentru un sejur de neuitat.

Complexul cuprinde un hotel de 3 stele cu 40 camere duble, restaurant, 2 Vile de Lux, sala de conferinta( 40 de locuri) teren de tenis, teren de fotbal, stana turistica, un centru de echitatie, sala de jocuri (biliard, ping-pong si dartz).

Cele 40 de camere duble ale hotelului şi cele 2 Vile de lux din cadrul complexului sunt construite şi decorate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, designerii având in vedere în permanenţa confortul şi relaxarea, atât de necesare oaspeţilor. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor, amenajarea interioara deosebita, profesionalismul şi amabilitatea personalului, serviciile impecabile sunt motive suficiente pentru a deveni clientul nostru pentru totdeauna.

Servicii incluse in tarif

cină bufet
vineri 9 martie
mic dejun bufet | prânz bufet | cină - petrecere cu
formație live și dj, meniu festiv și full open bar
sâmbătă 10 martie
mic dejun bufet
duminică 11 martie

Nu sunt incluse

transport

Perioade si tarife

Perioada Durata sejur Masa Tarif persoana/sejur
09.03 - 11.03 2 nopti mic dejun 495 lei Rezerva

Oferte similare

v 1.1.3