Se incarca...asteptati cateva secunde
Cerere Personalizata

Toate campurile sunt obligatorii
Nume: Prenume:
Telefon: Email:
Destinatie: Cazare:
Tip Transport: Adulti:
Copii: Durata Sejur:
Perioada sejur:
Alte preferinte


Like Getica Turism
agentia de turism Getica Turism
» Circuite » Grecia » Atena
✓   Informatii si rezervari directe
021.231.06.35 ; 0744.341.301 0723.16.16.53
office@getica.ro
turism@getica.ro
B-dul Iancu de Hunedoara nr.29 Sector 1 Bucuresti
Aboneaza-te la newsletter
+  Oferte asemanatoare
3 nopti - transport - autocar
190 euro
5 nopti - transport - avion
660 euro
9 nopti - transport - avion
1990 euro
11 nopti - transport - avion
2299 euro
9 nopti - transport - avion
1069 euro
Circuit Grecia 6 zile
• Hotel Nenominalizat 2* sau 3* • ★★★
Atena • Grecia
Tarif de la
260 euro
Durata
5 nopti
Camera
dubla
Tip masa
mic dejun
Transport
autocar
Descriere hotel
Informatii suplimentare
Program:

ZIUA 1–luni (de Paste–vineri), ora 06.15- prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min. in Veliko Trnovo,vizita Manastirea Rila) -Kulata (Grecia). Tur by night Salonic pe ruta: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Cazare in Grecia (Katerini).

ZIUA 2 (mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza una din manastirile suspendate, apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile - “Lupta dintre greci si persi”.Cazare in Atena.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie la Cap Sunion (Templul lui Poseidon).Tur Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. timp liber in Atena. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi. Cazare in Atena.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional(85 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 100 €-daca se achita in excursie), croaziera pe Marea Egee  cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz  pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul-Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA-la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la DELFI unde se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini.  Cazare in Grecia (Katerini).

ZIUA 6 – sambata (de Paste – miercuri), mic dejun. Plecare din Grecia prin Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc., aprox. ora 23, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord(Calea Grivitei-gura metrou-Muzeul CFR)
Servicii incluse
servicii ghid roman;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Perioade si tarife
Perioada
Tarif Persoana/Sejur
05.06; 07.08
260 euro
Rezerva
04.09, 02.10
260 euro
Rezerva